Apetit sezona- JARO
na stáncích od 15. dubna 2016
Kniha plná svěžích jídel ze sezónních surovin! Pusťte si jaro do kuchyně.
Co mají společného naše prababičky a šéfkuchaři nejlepších restaurací? Vaří podle sezony, a k tomu z lokálních surovin. Proto jsme pro vás připravili novou řadu kuchařek plnou skvělých sezonních receptů - Apetit sezona!V prvním dílu Jaro, který vychází 15. 4. 2016, vám představíme pohled na jarní sezonu v kuchyni a dává ji do souvislosti s přírodním koloběhem a na něj navázanými svátky a lidovou moudrostí. Díky našim 114 nápadům na březen, duben a květen si nyní můžete užít vaření z toho nejlepšího, co jaro nabízí. A jako bonus v knize nabízíme praktické rady a střípky k poučení i pobavení ve stylu moderního ,lidového kalendáře‘. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně!
V kuchařce Jaro najdete tyto kapitoly:
- Březen – březnová očista
- Duben – dubnové rašení
- Květen – májový sen