Je mnoho důvodů, proč se zamilovat do léta. Nejteplejší období roku láká ven, dny jsou nekonečné, noci teplé a my můžeme nejen být, ale i jíst pod širým nebem. V prázdninovém speciálu časopisu Apetit, který vyšel 21. 6., vám tentokrát nabídneme rozmanité recepty vhodné na jakoukoli letní oslavu, výlet do přírody nebo piknik či snídani v trávě, díky nimž si prázdniny ještě víc užijete! Těšte se na rozhovor s kuchařem Markem Pavalou, který rozjel školu vaření Fuego – camp & wild dinner o tom, jak vařit v divočině. Poradíme vám, kde se dobře najíst u Vltavy, a necháme vás nahlédnout do krabiček, které si naše redakce připravuje k obědu, když je před uzávěrkou a není čas jít na oběd nebo si vařit v redakční kuchyni. S našimi recepty zkrátka dostanete chuť vyrazit ven a užít si léto plnými doušky! Tak ať vám pod širým nebem chutná!