
Apetit edice - RÝŽE
na stáncích od 13. března 2015
Rýže má tisíce odrůd a stejné množství bude i pokrmů s ní! Objevte díky 18. kuchařce Edice Apetit - Rýže všechny podoby, které tato surovina jen může mít!
V knize najdete husté polévky, svěží saláty a přílohy a hlavní jídla z celého světa, v nichž hraje rýže hlavní roli. Nechybějí ani recepty s rýžovými nudlemi, papírem či moukou, sladké rýžové dezerty či návod na dokonalé suši anebo pravé italské rizoto.
Z více než stovky receptů, testovaných a ověřených redakcí časopisu Apetit, si vyberou úplní začátečníci, ale díky spoustě nových nápadu také ti, kteří chtějí vyzkoušet zase něco nového. Nabízíme totiž jak českou klasiku (ptáčka s rýží, rýžový nákyp), tak i recepty šmrncnuté exotikou – thajské kari, jarní závitky, rýžovou zmrzlinu…
Zvláštní pozornost jsme v kuchařce věnovali jednotlivým druhům rýže – v receptech se tak objeví např. jasmínová rýže, divoká rýže, rýže na rizoto, červená rýže...
S námi budete mít co vařit den co den – my vás v rýži nenecháme!
Kniha o 160 stranách je rozdělena do 8 kapitol:
- Polévky
- Rizota
- Rýže v hlavní roli
- Přílohy & saláty
- Podávejte s… rýží
- Rýžové nudle & spol.
- Chuťovky
- Dezerty
- + servis